Tuesday, January 31, 2012

1st Entry for 2012!


Hehe today is the last day of January 2012 and this is the first post of this year!

Tadi baru sahaja check result exam for semester 1 2011/2012.

Segala puji bagi Allah..Tuhan pencipta alam :)

Ya..saya sangat bersyukur. Ini adalah exam kedua terakhir sebagai mahasiswa undergraduate IIUM.

Cuma satu subjek sahaja yang agak kureng sikit sebab memang sepanjang sem haritu tak tahu subjek tu belajar pasal apa. Kalau tengok post dulu-dulu, ada cerita pasal subjek Scientific Computing atau C++. Saya hanya dapat skor B+ sahaja. Itu dikira bernasib baik! Kawan-kawan ramai yang dapat A-. Salah satu sebab adalah saya tak bawa masuk buku untuk final exam haritu! So,memang tak kecewa sangat bila dapat B+ sebab memang saya deserve untuk banyak tu je..

Banyak kenangan manis waktu study group untuk exam sem lepas.

1. Buat 3 study group yang berlainan hanya untuk subjek Advanced Analysis (the killer subject!) haha memang sakit kepala jugak la waktu..badan pun penat. 3 group ni tak boleh bercampur. Nanti ada world war 3 terjadi. Demi nak menolong kawan-kawan, aku sanggup. Bukan apa, best bila belajar ramai2. Bertukar2 ilmu :)

2. Menonton cerita Kuch Kuch Hotta Hai pada malam exam Operational Research. Hah..yang ni serious giler! tak pernah aku buat ni. Ye la..OR paper last, lagipun paper ni lebih kurang dengan Decisional Science. So, senang je. Siap makan KFC ramai2 lagi. Alhamdulillah..waktu exam, Allah mempermudahkan semuanya. Sir ambik soalan dari buku je ^_^

3. Boleh nak kata, time malam sebelum exam baru pulun study. Sebelum tu, tidur, tengok cerita, tidur dan tidur. Aish..penyakit waktu exam!

4. Kebanyakan soalan spot masuk dalam exam :)

Alhamdulillah sekali lagi..terima kasih banyak2 dekat kawan2 yang sudi berstudy group dengan saya. Semoga Allah mempertemukan kita di lain masa. Ingat, keberkatan dan keredhaan lecturer sangat penting dalam membantu kita memahami dan menghadam ilmu pengetahuan.

Semoga Allah melindungi kita semua dari sifat riya' dan 'ujub.

CCTH3022K TAHFIZ CLASS 6 : A

MGT 3050K DECISION SCIENCE : A

MGT 4650K ENTREPRENEURSHIP : A-

SMS 3515 SCIENTIFIC COMPUTING : B+

SMS 3616 ADVANCED ANALYSIS : A-

SMS 4451 PROBABILITY AND STATISTICAL INFERENCE II : A

SMS 4674 OPERATIONAL RESEARCH : A



1 comment:

IBU PUSPITA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI