Saturday, November 5, 2011

Petaling Jaya

Semalam kawan sekolah,Farahanis ajak teman dia pergi PJ katanya nak survey transport nak ke PJ sebab Selasa depan dia dah nak start kerja.Waah waahh..

Kami pun bertolak naik LRT Taman Melati pukul 4 petang. Tiba di LRT Taman Paramount jam 4.50 petang.fuuhh..lama jugak duk dalam LRT tu. Sampai-sampai je, tiba-tiba ternampak senior CTS dulu.aduh..susah pulak nak ingat nama. Tapi yang pasti,akak tu pernah ambil subjek Accounting sama-sama dulu. Wah..tak sangka pula jumpa kat PJ ni.

Kami pun naik la bas bernombor T627 untuk pusing2 sekitar PJ and I said : "which part of PJ are we now?" seriously macam tak pernah datang PJ pun ada sebab tak kenal sangat dengan kawasan yang bas ni lalu. Padahal selalu je datang PJ ni. Rupanya tempat kerja dia dekat dengan Sekolah (P) Sri Aman.ooooowhh..dekat la dengan rumah tok saudara aku :)

Kenapa kau sibuk2 cerita pasal PJ ni?aha!

Cerita disebaliknya adalah teng teng teng ...

:
:
:


:
:
:


Impian aku dan Syifa' nak kerja kat PJ nanti ^_^

Kami nak kerja sama-sama sebab ... ... tak tahulah sebab apa. Tapi,bila tengok keadaan PJsemalam,kena pikir 2 kali ni. Jam giler kot semalam! pastu jalan2 kat PJ sangatlah banyak traffic light dan sangatlah banyak bukit..berbukit bukau again I repeat!

Ye la budget nak beli kereta nanti.tapi rasanya kena bertahan dulu guna LRT kot..well,sekarang tengah mencari tempat kerja lagi.Mungkin juga aku akan kembali ke Putrajaya.hehe

Ok,nak tengok cerita Taare Zameen Par.bye bye!

No comments: