Monday, October 31, 2011

A meaningful conversation with CFSIIUM lecturer

Alkisahnya bermula bila saya mengupdate status di Yahoo Messenger

"ISNIN YANG CERIA :D"

Tetiba ada mesej masuk..ting!

shafiyyah solehah zahari: love ur status :)

:


:

:

shafiyyah solehah zahari: now dah bole appreciate kot the bliss of students life kan?

shafiyyah solehah zahari: fizah dah fourth yr ke?


hafeeza_27: aah sgt appreciate

hafeeza_27: hehe

hafeeza_27: wah miss ingat sy lg

hafeeza_27: hehe

shafiyyah solehah zahari: ingat la..

hafeeza_27: skrg dah 3rd year 2nd sem

shafiyyah solehah zahari: even we met at mdm sh fatin's wedding kan

hafeeza_27: aah

shafiyyah solehah zahari: practical time 1st sem 3rd yr ke

shafiyyah solehah zahari: ktorang lastyme practical time 3rd sem

hafeeza_27: sy dec intake

hafeeza_27: so,3rd sem tu diantara sem1 ngan sem2

hafeeza_27: kira ambil awal jugelah

shafiyyah solehah zahari: oohhh..ok..

shafiyyah solehah zahari: skrg sane time mid sem kan?

hafeeza_27: aah

shafiyyah solehah zahari: all the best fizah

hafeeza_27: hebatnya tahu semua

shafiyyah solehah zahari: hahha

shafiyyah solehah zahari: tau la.

hafeeza_27: tq!

shafiyyah solehah zahari: ur juniors keep updating me

hafeeza_27: dhobitah?

hafeeza_27: hehe

shafiyyah solehah zahari: heheh..ex-students yg dah masuk mcamp

hafeeza_27: oooooo

shafiyyah solehah zahari: sy pun lame dah x contact dhobit

hafeeza_27: all the best to u too miss!

shafiyyah solehah zahari: hope evryone's doooing well

shafiyyah solehah zahari: yeah, yeah, iAllah..

hafeeza_27: nnt kalau walimah jgn lupe ajak saya!

hafeeza_27: heehe

shafiyyah solehah zahari: iAllah..

shafiyyah solehah zahari: make sure u come ok!!

hafeeza_27: semestinya biiznillah


Sebenarnya saya tak pernah pon jadi student Miss Shafiyyah waktu kat CFSIIUM dulu.Dia mengajar bio.Saya kan memang tak sentuh langsung bio waktu kat matrik dulu.hehe

Kami berjumpa dan berkenalan buat kali pertama pada tahun 2009 kalau tak silap.Kami berjumpa di majlis perkahwinan Mdm Fathin yg juga lecturer di CFSIIUM.haaa..saya sempat jd student Mdm Fathin sebab dia ajar Fizik Lab dulu =)

Indah kan???walaupun pernah jumpa sekali je,lecturer dah ingat student die!hehe

Semoga ukhwah ini berkekalan dan menambah pahala buat kami berdua ^_^

No comments: