Sunday, October 30, 2011

Kepenatan


Assalamualaikum semua.fuh..harini hari yang sangat penat.Pagi tadi pukul 9 pagi ada midterm Entrep..selepas exam terus pulak dengan presentation case study Entrep.Adus..otak dah pening jawab soalan tadi.ni nak berdebar pulak dengan presentation.tapi rilek je sebenarnya sebab criteria nak dapat markah,sir hanya tengok dekat eye contact and voice.Ha...kalau buat dua2 ni,confirm dapat A!




Tadi berjaya mendapatkan A- sahaja.apepun bersyukur sebab memang tak prepare langsung!

Exam tadi?haha.Hanya Allah yang tahu.Segala puji bagi Allah..

Petang pulak pukul 5 ada kelas tahfiz.Memang memalukan nak hantar modal kat ustaz tadi. Malu kat diri sendiri sebab dapat hantar 2 maqra' je..patutnya lebih!

Nothing more to say. Just i'm wondering.Banyak kali Allah tolong hambanya.Mudahkan urusan dan sebagainya.Tapi manusia sering juga lalai dan tak nak ikut apa yang Allah suruh..huhu.nasihat untuk diri sendiri sebenarnya.Allahu Allah..

2 comments:

Nailofar said...

your last paragraph.... sy pn rasa benda yang sama.. malu sangat dengan ALLAH... huhulozo

HafizahNik said...

kan..I wish I could do the best for Him :(