Tuesday, October 11, 2011

Eh dah Oktober?

Haa..dah lama giler tak update blog ni.

"eh dah bulan 10 rupanya!"

Last post pun pasal bulan puasa lagi. Sekarang ni dah masuk bulan Zulkaedah. Tak lama lagi Zulhijjah. Raya Haji pula :)

Dan juga sekarang ni dah oficially start my final year kat UIA Kuantan ni. Lega?

Oh tidak! NERVOUS!

Sem ni ada killer subjek. Memang killer! sebab subjek ni sangat abstrak dan hanya orang yg mempunyai minda separa sedar boleh jawab soalan subjek ni..

Hujung minggu ni akan ke Kg Sg Mas, Sg Lembing untuk berprogram bersama masyarakat orang asli. Pengalaman pertama yang bakal ku tempuh. Orang lain mungkin dah acap kali. Nak kumpul sebanyak boleh pengalaman berpersatuan kat UIA ni sebelum grad tahun depan Insyaallah =)

Midterm dah nak dekat and I'm not ready yet!

No comments: