Thursday, October 20, 2011

Buang masa time!hehe

Sungguh lama menyepi dari menulis coretan rasa hati kat blog ni. Kekangan masa dan work load yang sangat banyak, telah menyebakan ketiadaan mood nak menulis.

Bila dah buka sem baru, orang dah gelar pelajar FINAL YEAR. Tapi, hakikat sebenar saya baru 3rd year 2nd sem =)

Apepon, ada masa setahun je lagi sebelum meninggalkan bumi Kuantan ni. So, setiap detik masa itu sangat berharga. Azam kami untuk sem ni adalah nak memaksimumkan aktiviti bersama-sama. Ambil gambar yang best2 ^_^



beli baju sama::3 serangkai::



iklan sebentar bersama kit kat::tolong promote kereta sewa yang ada kat Kuantan ni



yang ni memang betul2 BUANG DUIT!
bayar rm15 hanya untuk melihat cerita 5D selama 11 minit.OMG!!!
sumpah tak nak masuk dah..



indah sungguh bumi Kuantan kan???!
taken from my hp camera and no editing.inilah tangga besar UIA Kuantan


Minggu ni dah jawab 2 paper quiz. Satu untuk subjek Statistik dan satu lagi untuk subjek Advanced Analysis. Perasaan lepas jawab quiz? @_@

Tawakal kepada Allah. Bayangkan anda belajar Matematik yang tak dapat nak bayang depan mata..semuanya abstrak! menarik bukan? kami ni dah macam @#$%^&...

Permudahkanlah ya Allah urusan kami dan perjalanan kami dalam menuntut ilmu ni.

Senyum selalu dan selamat malam!

3 comments:

Hermione Sakura said...

Miss my final year dekat kuantan! kdg2 akak rs nk re-experience je balik kalo bley :) btw fizah, skrg ni cinema da ada 5D ke? mcm mn tu?

Nailofar said...

sy pun dh level 4. dari s.sem ritu. hehe cm bangga pun ada. cm bengang pn ada..

HafizahNik said...

cinema 5D tu kat mega.dekat dengan bowling.kita akan rasa apa yg kita tgk.macam 3D jugak la..

bengang?hehe