Thursday, May 12, 2011

Episod 4

Day 5,6,7,8,9

Ha buat 4 hari terus.senang.

2nd week of practical tak banyak kerja tapi penuh dengan drama air mata dan stress.

Supervisor ada meeting kat KL for this week and for the whole day next week! hoooorrrraayyyy!
Bak kata kak Ina, boleh la ak nak hidup sikit.hehe

Tadi dah start tunjuk belang sikit.Kak Ina ajak breakfast kol 8.30pg.ak pon dengan innocent nye berkata:

"erk..boleh ke kak?"

akak tu hanya tersenyum sinis.ak paham maksud akak tu ^_^

Start balik wat keje kol 9pg.xde la wat keje sangat.harini ada 1 task je yg perlu disiapkan.selebihnya masa ak dihabiskan dengan online;facebooking,blogging,emailing.

Dekat-dekat nak pukul 1 camtu,kak Ina ajak pegi lunch ngan die.suka-suka! Dia cakap nak bawak ak gi UPM.Dia nak jumpa supervisor dia sebenarnya berkaitan dengan thesis master yg dia tengah buat. Best gler!


Kak Ina dulu ambik pendidikan (KIMIA) kat UM.then buat master kat UPM


Balik office kol 3.15ptg.huh nasib la ketua-ketua semuanya tak de.boleh la den masuk office lambat.heeeee

Sebenarnya dengan ajakan kak Ina semua tu telah mengubati lukaku yg berdarah pagi tadi.Nanti la ak cerita kat post yg lain.Tak berminat lagi nak buka cerita.

Doakan saya yg tak dapat2 lagi ilham untuk tajuk mini projek ni..Allah,tolonglah bagi ilham.


2 comments:

Perindu Damai said...

wow! bestnya dpt kwn ngn org wt master..hehe

HafizahNik said...

best2.akak tu la yg banyak tolong sy bg idea dan panduan dlm sy buat mini projek ni.huhu