Monday, May 9, 2011

Episod 3

Day 5

Hmmm..hari ni busy sikit. Pagi2 lagi kena tolong bos siapkan kerja dia.hai bila pulak ak nak start wat projek ak ni?

Kerja bos ak ni senang je.Allocate berapa banyak makmal sains dan bilik makmal untuk harga total 13 juta weh! tapi kan..kesian kat dia.ak ada tersalah kira -_-

"Maaf bos!"


Ni makanan lunch tadi.cuba teka agak2 berapa harga Nasi Putih+Ikan+air mineral = ?

RM 6!!!!!!!!!!!!!!


Disebelah petang pula ada perhimpunan BPSH.Macam perhimpunan sekolah dulu.sejibik!


Mula2 nyanyi lagu Negaraku.Pastu nyanyi lagu Wilayah Persekutuan.Pastu ikrar.Waktu diorang nyanyi lagu Negaraku,sangat best!lain ngan budak2 sekolah or budak2 uni yg nyanyi.hehe diorang nyanyi lembut sikit..first time dengar lagu wilayah ni.sebelum ni memang tak tau langsung walaupun ak ni duk wilayah persekutuan juge~heeeee

Menariknya perhimpunan mereka ni,ada sesi Refleksi. Puan Rogayah buat refleksi pasal IBU.sedih..insaf buat seketika.

Last sekali nyanyi lagu BPSH.best la lagu dia!ish rugi tak rakam tadi..pastu ada sesi makan-makan.mak oi!ramai yg amat orang yg nak makan.ak ambil keputusan pi tolong bos ak wat kerja sbb ak dah wat silap2 mula2 td.huhu

Untuk dinner malam ni,ak jalan2 kat Jalan Diplomatik td.ada la dalam 15 minit.Slim la ak sejak duk kat putra ni ^_^

Inilah antara pemandangan kat presint Diplomatik.maaf la ye dslr tiado..kamera hp je yg ado!






ada Mydin tau kat sini

ok rasanya sampai sini dahulu.sebenarnya,ada satu berita gembira.tapi tak boleh nak publish lagi.biar rasmi dulu esok.hehe

"SELAMAT BERPRAKTIKAL!"

No comments: