Friday, April 29, 2011

Hari Bahagia Lina Mursyidah bt Hamzah



Gambar di atas menceritakan segala-galanya.Kawan rapat saya[tp kat sekolah al-amin dulu xdela rapat sangat..hehe] LINA MURSYIDAH BT HAMZAH sudah selamat menjadi isteri kepada Asyrani[student uia gombak].Mereka telah selamat diijabkabulkan petang tadi kira-kira pukul 6 petang..lebih kurang la sama dengan Prince William & Kate Midlleton ^_^

Saya antara tetamu yang terawal.pukul 3 petang dah ada kat depan kedai die.hoho..ye la datang awal boleh sembang2 dengan Lina dulu.lepas ni susah dah nak jumpe die T_T

Segala kenangan enti dengan ana akan kuingat sampai bila-bila.masih segar diingatan waktu kita pegi Jaya Jusco au kat Setiawangsa.rindu nak keluar sama-sama macam tu lg -_-

Alhamdulillah segalanya berjalan dengan lancar tadi.Lawak tengok gelagat Lina dan Asyrani td.masing2 malu-malu kucing.hehe



" Ya Allah Satukanlah hati kedua mempelai ini seperti Engkau satukan hati Adam dan Hawa, Yusuf dan Zulaikha dan seperti Engkau satukan hati Muhammad SAW dan Siti Khadijah.
Semoga Allah memberkati dan menghimpunkan kamu berdua kebaikan dan keberkatan di dunia dan akhirat “

3 comments:

ummu Aziz said...

ololo sweetnye!! slamat pengantin baru,!! fizah asek gi kenduri org je, tuan punye badan bile lagi? (^^,)

Lensa TANGAN said...

kan kan kan?
hobi fizah pegi kenduri kawan2 ^_^

lina mursyidah hamzah said...

baru baca entri nti psl ni..tenkiuuuuuuuuuuuuuuuuuu fiza! sgt2 suke n tacing tau! insyaAllah, kenangan kita kekal dlm ingatan [melainkan eksiden ilang ingatan]..huhu...nk gmbr yg nti ade ley? hehe