Monday, April 25, 2011

Bas Ke****an Ekspres


Semalam ade Pelatihan Cyberlink Power Director bersama kak Aini ^_^

Heh..dah mahir sikit2 dengan Power Director.Then, bila da abes je terus solat asar sebab nak bertolak pulang ke KL.yezzzaaa!

Seronok belajar buat video ni but a lot of improvement needed.huuuu

Sampai sahaja di terminal Makmur Kuantan, terus pegi kaunter tiket bas bulan restu [favourite bus].Nampaknya bas pukul 6 dah sold out!Next bas pukul 7.30 malam.aiyooo tak kan nak duk sejam setengah kat terminal bas yg penuh dengan asap!

"KL sekarang KL sekarang!"

Ha..bas apa ni?bas Ke****an Ekspres.Hmm..boleh la naik bas ni sebab nak naik bas pukul 6 ptg punya pasal.Setibanya kat bas,ya Allah!semuanya lelaki dan kebanyakannya mat2 indon.abes la!

Tuhan sahaja yang tahu.dah la bas tu nampak macam uzur.memang banyak yg sy tak puas hati pasal bas ni..

-bertolak lambat sangat.pukul 6.15 baru nak gerak.pastu g isi minyak pulak.adeh..bakpo la dop isi awal2

-6.30 ptg baru bertolak ke KL

-bawak laju gila!

-ade pulak co-driver hisap rokok dalam bas yg ada aircond dan die dengan selamba badak tak bukak pon tingkap!memang rasa nak mati sesak nafas dah sebab asap rokok nak nak pulak tu sy duduk seat di belakangnya ok!sangat sangat sangat nak marah!

Hujan lebat dekat Lanchang.bas ni mmg nak speed je.aish..alhamdulillah selamat sampai pukul 9 mlm smlm.sumpah!lenkali tak nak dah naik bas ni..biar la balik lambat asalkan tak naik bas Ke****an ni da.

Bukan nak kutuk ke hape..tapi tolonglah baiki servis perkhidmatan anda.kepentingan pelanggan xde dalam syarikat bas ni.sebab tu org lagi prefer naik bas Bulan Restu dan Transnasional[bas yg aku boikot jugak sbnrnya]

Kan seronok kalau kita dapat sediakan yang terbaik untuk pelanggan.pahala pon dapat kan kan kan?

No comments: