Friday, February 4, 2011

Sri Rampai


Lalalalala...hari ini hari JUMAAT ^_^

Dah janji nak keluar dengan Azrina,Farahanis dan Ain..Ain nak belanja Azrina makan.so,ktorg yang lain ni pon join sekali la..almaklum lah dah lama giler tak jumpa dengan Farahanis!

Janji nak tunggu bas pukul 10 depan rumah Azrina..tapi kan..bila ak keluar je rumah,telinga ni cepat je dapat tangkap bunyi bas yang akan datang tu!

Terus la tangan ni stop kan bas tu..naik la sorang2..pastu baru terfikir..mesti Ain ngan Azrina tak naik bas ni jap lagi..aduh!xpe la =_=

Perjalanan diteruskan dengan naik LRT dan berhenti kat Sri Rampai..



serius!dulu orang cakap tempat ni berhantu..lama giler kot nak siap stesen ni..tp sekarang lawa giler!




inilah Sri Rampai



Korang ada terpikir tak kenapa ak turun kat stesen ni?stesen ni baru bukak..baru sangat..so,ak amik kesempatan nak bergambar sorang2 kat sini..hah!xde keje!

Memain je la..ktorg janji nak jumpa kat sini.Pastu sama-sama jalan kaki ke Wangsa Walk Mall..but end up dengan naik teksi je dengan tambang rm 3.20

Ktorang lunch dekat Little Wok Kitchen[ye kot..] dan macam biasa,ak order chicken sweet sour rice.yum3!

Semoga kita dapat pahala atas perjumpaan kita tadi.Amin!

p/s:kalau-kalaulah Azrina terbaca post ni,ana sorry sangat td.bukan x nak makan kat situ..tapi nak jugak cuba yang lain.tapi xpe..sbb menghormati birthday nt,ana rela makan kat situ..hehe

No comments: