Monday, February 28, 2011

Sambungan...

sehari sebelum hari sabtu..which is hari jumaat,dah mula confuse.

Nak balik ke tak yah?kalau nak balik,balik terus la jumaat pagi tu..best!dapat duk rumah lama-lama sikit..

Fikir dan fikir dan fikir..

Tapi,pagi tu kena settlekan hadiah VVIP dulu and mana2 benda yang berkaitan special task yang tak settle lagi..hmmm petang jugaklah kalau nak balik rumah..

Tengah hari jumaat..

Call Atiqah Marzlan[kawan al-amin]..kalau tanya pendapat dia,of course dia suruh balik!
Memang nak balik sangat!tapi..banyak sangat kerja ni..

Pastu,dah tak tahan memendam perasaan..cewwaaahhh!

Mengadu la kat roommate..siap nanges2 T_T [caya tak?]

Sungguh terkesan bila dia cakap:

"Ikut kak fizah la..memang susah keputusan yg nak dibuat ni.seolah-olah nak memilih antara dunia dan akhirat"

"Mana tahu,sebab kak fizah jadi komiti program ni,insyaallah dapat jumpa Rasulullah.."

T_T

N E K A D !

Biarlah rugi duit,asal tak rugi ilmu..semoga usaha kami semua AJK Pelaksana Program dinilai sebaiknya di sisi Allah..

Tiba-tiba teringat novel QASIDAH UNTUK KEKASIH..novel tulisan kawan saya,Siti Munirah.

Pengorbanan yg kita buat ni,sebenarnya sikit je kalau nak dibandingkan dengan pengorbanan sahabat2 rasulullah dalam membantu rasulullah memperjuangkan Islam.

Alhamdulillah..program UIAM KUANTAN BERSELAWAT MAULIDURRASUL 1432H berjalan dengan lancar sekali.Kehadiran yang sangat memuaskan.Penuh satu audi KOS..

No comments: