Saturday, February 26, 2011

MH ke MA?

Ya Allah..susahnya nak buat keputusan!

Tak Tahu nak pilih MA ke MH.Nak tahu cerita?Meh sini nak cerita.

_______________________________________________
MH

Bulan 1 yang lepas, sy dan beberapa schoolmate sekolah al-amin dulu dah merancang awal-awal nak gi konsert Maher Zain [MH]sebab show yang dulu sy tak dapat pergi.sedih jugak la :(

Jadi,ktorang pon beli tiket siap2.Niat di hati nak duk kat seat depan2.haha.of cos la tak dapat kan..
Belilah ktorang dengan harga yang boleh buat belanja makan utk sebulan kat asarama uia kuantan ni..tapi sebab dapat tajaan,tak kesah sangat.Alhamdulillah syukur banyak-banyak kat Allah.

Ok dah habis cerita.

_____________________________________________

MA

Muhammad bin Abdullah.

Kenal tak?

Sapa sapa?

:
:
:
:
:

Nabi Muhammad SAW

Alkisah bermula dengan titt titt..ada mesej masuk dalam h/p.

"Tahniah dan takziah.Anda terpilih utk menjadi komiti Maulidurraul Talk pada 11/2/2011"

Lebih kurang gitu la ayat dia.Tetiba rasa cam "aik,tak pernah rasanya bagi nama nak jadi komiti ni"

Hmm accept je la..pastu ada la meeting.pastu tiba-tiba tarikh talk terpaksa ditundakan ke 25/2/2011 kerana speaker atau pemberi talk tu ada hal.Bukan calang-calang orang yang ktorg panggil..

25 feb?eh nak jumpe MH 26 feb kan?cakap dalam hati..xpe2.26 tu boleh lg balik kl pagi..nak jumpe MH sabtu malam.so,masih bersyukur sebab dapat dua-dua.

Dalam meeting seterusnya, "kita terpaksa tundakan lagi sekali tarikh talk kita kepada 26/2 malam" kata PM.haaaaaaaaaaa T_T

Masa tu tak rasa pape lagi..memang niat kat hati aku nak balik jugak!!!

to be continued..

No comments: