Monday, January 31, 2011

Sahabat-sahabat ibarat pelangi ^_^



Pelangi ada 7 warna kan?

Mari kita tengok warna yg pertama :)


~BROWN IN COLOUR~
dia ni memang gilakan hitam!hehe..suka kongsi cerita dgn dia..idea pon bernas jugak.suka sangat3 dengan history..nisa',bagilah minat awak tu sikit kat saya..huuu




~GREY IN COLOUR~
hehe..ada ke pelangi warna kelabu?langit adelah..insan ni adalah ex-roommate kat uia kuantan.
bila la nak sampai Miri kan?
suka kongsi cerita dengan dia..especially when it comes pasal uia kuantan




~BLACK IN COLOUR~
yang ni pon satu.xde rasanya pelangi warna hitam.hoho
she's my usrahmate :) sebenarnya nak letak gambar izzah sekali..tapi xde pulak gambarnya..ktorg bersama sejak dari sek menengah..





~PURPLE IN COLOUR~
Miss Lina Mursyidah..sangat lembut dan sopan santun..suka tolong org..oopppss!sbnrnya sy yg suka mintak tlg dia..ayat yg common bila nk mintak tlg dia:"Lina,free x?"hehe





~PINK IN COLOUR~
Ipa!!!haha seriously x pernah lagi panggil die dgn nama ni..Syifa' secantik dan semanis orangnya..sangat sempoi!senang je nak pinjam kete die..sangat genius!tatkala orang lain xtido study untuk final exam,die layan muvies...xpelah,asalkan hidup ang bahagia :)






~YELLOW IN COLOUR~
she's my junior..faten i called her.otak yang gila-gila.kreatif.ex-rommate kat uia pj dulu






~WHITE IN COLOUR~
kawan rapat kat sekolah al-amin dulu.kalau geng nak buat jahat,dialah orang pertama!haha[gelak jahat]






~ORANGE IN COLOUR~
jiran kat taman melewar.dah berapa tahun eh kita jadi jiran?28/1 haritu birthday dia and i promised nak buatkan caramel.insyaallah k!

Merekalah antara sebahagian pelangi dari hidupku..oh ya!pelangi hidupku tak terbatas 7 warna sahaja :P

Sesiapa yang tiada dalam post ni,tak bermakna tidak menjadi pelangi hidupku..cuma gambar anda tiada untuk saya uploadkan :)


p/s: salihah,syimah,hawa nanti kena amik gamba tau!


6 comments:

Khairunnisa' Kamaruddzaman said...

haha! saya mmg akan wt post tentang kegilaan saya tu! tgggu tau

Lensa TANGAN said...

haha okay!

Wise_souL said...

fizah, segan nk kuar dlm blog awk.he

Lensa TANGAN said...

haha.ok keluar dalam mimpi sy..hik3

S.H.A. said...

haha~br bc n3 ni.dh lama x berblogging.bila fizah?anytime,anywhere,bleh je!gmbr punya psl.tp x yah r ltk kt blog...ho2.kantoi plak nnt.

Lensa TANGAN said...

bila kita semua free..ntah bila la tu.huhu