Friday, December 31, 2010

Suka duka 2010


Hmm..sekarang jam menunjukkan jam 12:47am pada 31/12/2010.baru je 47 min masuk hari terakhir dalam tahun 2010 ni.

Nampaknya sy ingin berkongsi sedikit suka dan duka pengalaman hidup yg sy lalui sepanjang tahun 2010 masihi ini sebelum 2010 melabuhkan tirainya..


bergambar dengan arwah tok wan



1.Kehilangan seorang atuk yang sangat ktorg semua kasihi

Mula-mula macam tak percaya je tok wan tiba-tiba sakit dan masuk hospital.ok.tetiba teringat kat tok cik pula.tok cik dulu pun masuk hospital dulu..
Tok wan suka sakat cucu-cucu dan menantu dia.saaaaangat lawak ok!and one more thing yg selalu tok wan kacau sy adalah "bila la cucu tok wan ni nak gemuk!" :P
selalu kita dengar bila la cucu aku ni nak kurus..but tok wan nak sy GEMUK.huh
Semoga tok wan ditempatkan dalam kalangan orang beriman dan beramal soleh.Insyaallah kita jumpa di syurga.Amin!

2.Jadi Ustazah tasmi' hafazan

Haaa dah cerita dulu ni.boleh klik kat sini.Mula-mula debor [slang terengganu ni.hehe] nak jd ustazah.Lama-lama dapat biasakan diri.Entah-entah lepas grad nanti nak jadi cikgu tadika [ok xde kaitan langsung]

alamak idea dah kering pula..nanti sambung lagi bila idea datang kembali -_-

No comments: