Thursday, December 16, 2010

Sem 2 10/11-SEM BARU


Sedar tak sedar dah 4 hari masuk sem baru sejak 13/12/10 haritu.Bukak sem je, sy sudah jadi 3rd year student!waaaaaaahhhhh...sedih tau!

Tak sangka dah masuk tahun ketiga duk kat uia ni.Rase cam baru je register kat uia kuantan haritu.ditemani oleh umi,ayah man dan adik.

Hhmmm..tahun ni,azam lain sikit.more on perubahan diri.nak jadi baik sikit dari sem lepas.nak banyakkan amal ibadah.nak ngulang quran hari-hari[termasuk hari cuti kat rumah..huuu]

Subjek-subjek yg sy amik sem ni adalah:

1.Vector Analysis
2.Computational Math
3.English for Academic Purpose
4.Statistical Data Analysis
5.Probability Statistical Inference I
6.Marketing Principles*
7.Strategic Management*
8.Tahfiz Class 5

Yang ada tanda * maksudnya tak confirm lagi nak ambik ke tak.next week drop only period.So next week la baru tahu.sy mahu tengok dulu lecturer yg mengajar.hehe

Buat pembaca blog sekalian,jangan sekali-kali kita berputus asa dari kegagalan.kita mungkin tak dapat apa yang kita idamkan sekarang.Allah lebih mengetahui yang terbaik untuk kita ^_^

Hujan lebat di tengah hari.Rupanya Allah nak hadiahkan pelangi yang indah pada waktu petang ^_^

"... ..dan jgnlah kamu berputus asa dari rahmat Allah. Sesungguhnya tiada berputus asa dari rahmat Allah melainkan kaum yg kafir."

Surah Yusuf ayat 12

2 comments:

Hanaa said...

adik tu mesti ada ^^

Lensa TANGAN said...

haha..kat mane ade umi,kat situ ade adik lol!