Sunday, December 19, 2010

Seharian bersama ex-roommate CFS PJ

Assalamualaikum wbt ^_^

Post kali ni adalah kesinambungan daripada post yang sebelum ni.


Harini hari Sabtu.

Harini 18/12/10.

Harini keluar dengan ex-roommate.

[ok mahu stop]

Sebenarnya semalam kami merancang nak keluar bersama-sama nak pegi rumah Syarini dan Syarina [mereka ni kembar].Mula-mula plan ni terpaksa dibatalkan sebab Liyana ngan naurah tak dapat pegi.


yg kanan tu,syarini..ni gamba kat rumah die


Pastu,sy dah KECEWA GILA ok!sebab baik saya balik rumah jumpa family tersayang[ye ye..sy syg mereka semua]

Tetiba Allah nak bagi jugak kami keluar,Dia pon ilhamkanlah kepadaku.."la..kalau Liyana ngan Naurah tak leh g,kite 3 org [shafikah,faten and me] masih boleh pegi!"


ok suka giler tengok gamba ni.kami semua BAJET CUN!


Terus message kyron faten ngan Syarini.Dipendekkan cerita,alhamdulillah dapat la kami berkumpul seramai 7 orang [kembar mesti ada,kyron faten,shafikah,naurah,hazirah and me]

Destinasi pertama adalah ke rumah si kembar syarina dan syarini.Waaahhhh!mak dia dah sedikan nasi tomato berlaukkan daging kurma bersama acar.Sedap weh daging kurma dia!
ye la..sy ni tak suka lauk kurma sebenarnya.tapi daging kurma yg mak dia masak rasa manis..ye la lidah klate mmg nak semua manisssss...


haa..mereka ni sehati sejiwa
-kyron faten dan shafikah-

Destinasi kedua,Pantai Sepat::PESTA LAYANG-LAYANG::

Ahahahahaha!kat sini angin kuat yg teramat!ye la..dah kate nak g pesta layang2,mestila kat tempat berangin.kalau tak,takde maknanya layang2 nak naik tinggi :D

Selalu jugak pegi pantai sepat ni..selalu pegi dgn a.pih sekeluarga.tapi kali ombak kuat sgt.memang tak leh nak mandi kat sini..angin die..subhanallah!

ok.ada kuda kat sini.tapi keadaan tak mengizinkan nak naik kuda tu :(

Lepas tu,kami ke East Coast Mall.kalau kat KL,sy anggap ECM ni mcm JJ lah..hazirah nak beli kasut rupanya.kami solat asar dulu barulah berjalan-jalan.1st time ever,kaki sakit T_T

Jalan terhenjut-henjut..sbnrnya dari semalam lg sakit.tp buat2 tak sakit..mungkin sebab lama sangat jalan-jalan kot..urut punya urut,redalah sikit..

Lastly,kami dinner makan steamboat kat ECM

Kami sayang MAHALLAH AISYAH!

Kami sayang AC 235 ^_^

No comments: