Wednesday, December 15, 2010

Sambungan...

Entry kali ini adalah sambungan daripada entry yg sebelumnya.Kali ni sy mengupload gambar bagi menggambarkan suasana dan aktiviti yg kami buat.

Untuk pengetahuan semua, kami hanya membayar rm40 sahaja untuk reunion kali ini.Untuk makanan, kami memasak sepanjang masa ^_^

Ye la..semua dah jadi anak dara.Nak tunjuk skill masing-masing.Alhamdulillah menjadi semua masakan kami :)

Untuk penginapan, disponsor oleh cikgu Rushida.Terima kasih banyak2 cikgu sebab sudi bersama-sama dengan kami dan menjayakan percutian kami ke Port Dickson ni..


credit to Lina Mursyidahuntuk dinner pada malam kedua,kami membeli seafood kat sini sebab nak buat bbq.cikgu Rushida yg tau tempat ni.Cayalah cikgu!sebelum bbq start,kita kayaking dulu!sebelum start makan,solat dulu ye kawan-kawan!kami solat di tepi tasik.masa tu,ramai sangat lelaki muda berkeliaran kat luar.sungguh! perasaan pada waktu ni sangat berlainan..

bergambar sebelum pulang ke KL dan meneruskan hal masing-masing..sob3 T_T


Semoga segala nasihat dan amanat yang diberi oleh cikgu dapat kita hayati bersama dan insyaallah dapat melaksanakannya sedikit demi sedikit dan istiqamah dalam amalan kita.dan semoga untuk percutian yang seterusnya lebih ramai lagi yang dapat ikut.hehe


UKHWAH FILLAH ABADAN ABADA


No comments: