Tuesday, December 7, 2010

Result sem 1 2010/2011


Hari ini secara rasminya keputusan peperiksaan sem 1 sesi 2010/2011 keluar.

Kali ni tak rasa bersemangat sangat nak check result.Tak sama seperti sem-sem sebelumnya.Kenapa agak-agaknya?

Ada 1 subjek je yang saya rasa akan fail.Sebab tu nak tengok result pon tadi sambil tutup muka dengan tangan dulu..hehe

Tapi alhamdulillah ^_^ lulus juga akhirnya.THANX A LOT to Jesni sebab bagi sy lulus dengan cemerlang :)

Tapi kan..kali ni punya susah nak tengok result lain macam sikit.Dulu senang je nak tengok result.Tadi rasenya berjuta kali asyik tekan butang refresh je..rasanya uia nak kena improve la die punye sistem.kasi up sket!

No comments: