Friday, December 24, 2010

Ikut orang pergi rumah tutee dia


Ok tajuk pun dah saaaaaangaaaat panjang.

Hari selasa malam lepas,sy join sorang member ni pergi rumah tutee dia.

Haa tau tak tutee tu apa?maksudnya student sbb member sy ni seorang tutor ^_^

Dia sangat rajin buat private tutor ni.Nak cari duit sampingan katanya.

Rumah tutee dia ni kat Permatang Badak.Dekat dengan rumah Husna Hazim.Dekat denga rumah madam Mahani.Dekat dengan rumah Ust. Ali.yeah!

ok nama tutee dia ni,Faqihah.Kagum gak la dengan family die sbb well educated punya family.speaking kot kat rumah..tapi pelik macam mana dia boleh tak skor dlm MATH?

Math Mod sangat senang Faqihah.sy bukan nak berlagak tapi kamu semua pun mengakuinya kan?lain la Add Math.sy pon kantoi gak dulu tapi sebab rasa tak puas hati ngan markah yg selalu fail (*_*) , maka sy ambil inisiatif amik tuisyen kat luar.tapi last2,belajar jugak dengan cikgu Add Math sekolah yg mengajar sy hari-hari kat sekolah.

Best sangat!

Taa Daa! Ini dia gambar cikgu Hawa a.k.a cikgu add math kat al-amin





No comments: