Wednesday, November 24, 2010

Purple's Day Out

Hari ini hari purple 11/11/10.Hari ni jugak syifa' and me pegi menyerbu bilik rina.yeay!berjaya!
tapi dihidu sikit2 la oleh rina sebab suara ktorg waktu naik tangga kuat sangat.hehe

Dah rancang lama utk hr ni.tema baju:putih dan purple..kenapa ungu?sebaaaaab..syifa' and me beli seluar yg sama colour!hehe.bajet cun la katekan!



siapa nikah dulu agak2?


Mula-mula lepak dlm bilik rina dulu.kebetulan waktu tu hujan.alamatnya,kena tunggu hujan reda dulu..xpe2.banyak nak update cerita dr rina ni.hehe.Ktorg lunch kat kafe aminah.mmg kalau dtg uia gombak ni,sy suka lunch kat sini.makanan banyak dan tempat die best ok!
lepas solat zohor,hujan dah kurang.ktorg pun decide nak jalan2 sekitar uia[hoho mcm la tak penah dtg uia sblm ni]

Sbnrnya nak photoshoooooot!haha.dalam hujan la nampaknya..



hasil lensa kamera HAFIZAH NMH



Ok tak boleh nak cerita banyak2..sy doakan semoga ukhwah 3 anak dara ni berkekalan sehingga syurga ^_^

2 comments:

Hanaa said...

yg kanan skali tu nikah dulu :P

Lensa TANGAN said...

haha banyok la..