Saturday, May 1, 2010

L.O.C

bas pukul 10mlm



muka lepas kena tinggal bas.huhu
makan kat noodle station(ECM)


Apa LOC tu?

Singkatan bagi live off campus.budak2 uia mesti tau ni.hehe

1st time ak wat LOC ni.ye la mentang2 uia gombak dekat dgn rumah,ape lagi!ambil peluang la..

Lagipon,duduk uia rasa tension.1 bilik 8 org!warrggghhh!

Biarlah ketensionan kat uia dineutralkan di rumah :)

Sebenarnya,pagi td ak ke uia kuantan.nak uruskan pasal LOC ni la.mula2,ingat boleh setelkan kat uia gombak je.alik2,uia gombak suh setelkan kat kuantan.so,saje je la 'membuang' duit..huhu

Alhamdulillah segalanya berjalan dgn lancar.Abang kat mahallah ofis Talhah sgt BEST!

x cerewet..hehe

Urusan Fos@l pun ade la ktorg setelkan sikit2 td.

Nak dijadikan cerita,kawan aku sorang ni jenis yg slow and steady.So,ak la yg terpaksa call prebet utk hanta ktorg g terminal bas pukul 6ptg.bas ke kl pukul 6.30ptg.

Tapi malangnya,pak teh sibuk.Jd,aku cdgkan supaya kawanku ni contactlah abby.Bukan abby abadi ye!

Alhamdulillah dia boleh!tapi..tersangat lambat dia dtg.kol 6.15ptg br die sampai uia.ak ni dah cuak dah.confirm kena tinggal bas ni.

Jalan pulak jammed!ya Allah!

Setibanya ktorg di terminal bas,bas mengucapkan selamat jalan~

tidak!!!

REDHO je la..hati agak panas waktu tu..

so,nak marah pon x guna..jom kita g ECM dulu.makan dan solat.

ktorg pon terpaksa beli tiket baru pukul 10mlm.

and here i am!

sedang berblogging di atas katil di rumahku sayang~

No comments: