Friday, May 21, 2010

Al-Amin-Wangsa Walk-Taman Metropolitan

Hari ni boleh dikatakan sungguh seronok kerana seharian dapat keluar dengan sahabat-sahabat lama dari Al-Amin Gombak.Kami terdiri drpd Azrina aka jiran rumah,Ain aka girlfriend lee chong wei,Atiqah Marzlan aka professional driver and Athirah aka Queen Raja Lawak.

First of all,nak dedicate lagu kat bawah ni utk semua sahabat-sahabatku..

Sahabat...mengapa kau pergi
Tinggal aku sendiri
Kau tahu ku tak sanggup

Sahabat...ingat lah kau selalu
Jadi yang terbaik
Walau kau tak di sini lagi

Sahabat...aku rindu padamu
Datang walau sesaat
Ku ingin kan kau hadir

Aku disini dan menunggu
Diam tanpa dirimu
Kau tahu ku tak bisa
Beranjak terbang dan melayang
Tanpa dirimu ku tak bisa dan kembalilah

by Aizat


Mula-mula dah siap-siap pukul 9pg.Jammed punya pasal(huh jammed benda lain sebenarnye..haha)pukul 11pg baru ktorg bertolak ke Al-Amin.

Sampai-sampai je,"nak g mana dulu ni?"

"ooo bilik guru dah tukar tempat eh?"

"kat mana musolla?"

wah..dah berkurun ke x dtg sekolah ni?haha

Sesi berjumpa dgn cikgu pon berlansung.Tapi sayang,ustaz2 ktorg x dpt nak jumpa sbb mereka bersiap sedia nak pergi solat jumaat dan atas sebab-sebab tertentu(oppppsss!)


bersama dengan Cikgu Hawa.cikgu kesayangan beta.
sumber inspirasi
cikgu yg menyebabkan aku semakin yakin utk mengambil matematik di UIA


inilah sekolahku.SEK MEN ISLAM AL-AMIN GOMBAK



jiranku dan girlfriend lee chong wei


Lepas tu,lapar.Jom makan!

Wangsa Walk menjadi destinasi pilihan kami --> Little Wok Kitchen(eh ye ke ni nama restoran tu??)

Pastu..(x dapat nak cerita *_*)

Pastu ktorg singgah rumah queen raja lawak kite..Athirah.SERONOK!walaupun dapat solat Asar je kat rumah die.hehe

Then kol 5ptg ktorg bergerak ke Taman Metropolitan untuk main layang-layang.

Sila ambil perhatian!agenda utama main layang-layang.tp looks like makan-makan mengambil alih.hehe

I was not so confident utk layangkan layang-layang tu.penakot!haha

Penat jugak.


professional driver dgn layang-layangnye



queen raja lawak



Pastu,saat perpisahan.Sungguh seronok!

Lain kali keluar macam ni lagi.Ukhwah bertambah maju :)


No comments: