Saturday, April 17, 2010

9th Interschool Debating Championship


Assalamualaikum wbt..

Alhamdulillah dah 2 hari berlangsungnya Pertandingan Debat antara Sekolah kali ke-9 yg diadakan di UIAM Gombak.

Penat sangat badan.berdiri lama sangat.jalan banyak sangat.tp Insyaallah semoga kepenatan badan ni mendapat ganjaran di sana nnt..amin

Ak bekerja sbg committee welfare.jadi,maklumlah yg welfare ni akan buat byk sgt keje.kerja utama adalah menjadi usherer bg team sekolah debat.Ak jd usherer bg Sek Men Sri Al-Amin Bangi..nak jaga sekolah Al-Amin Gombak..tp xdpt :(

Td dah berlansung 2 pusingan debat.Al-Amin Bangi kalah dua-dua round.Al-Amin gombak pulak menang dua-dua round.

Emm nak cite apa lg ye?

Oh ye..waktu 2nd round,Ust Hasni(pengetua Al-Amin Gombak) ada datang ziarah team english al-amin Gombak dan Bangi.Nak bg semangat!

adeh..malu pulak.ust kenal lg ak rupanya..cne lah ust leh kenal..x aktif pon dulu kat skola.haha

kejadian yg paling x boleh dilupakan,loceng rosak!!!

adeh..kena tepuk tgn pulak sbg pengganti..huhu

kesian korang.Insyaallah esok ktorg akan pastikan loceng berfungsi sebelum perlawanan bermula :)

Bittaufiq wan najah to AL-AMINIANS!

No comments: