Tuesday, March 23, 2010

Final Exam


Ha..sesuai sangat la gambar kat atas dengan final exam..rata-rata,student akan tulis kat facebook "Encik final exam sudah datang.."

Satu lg simptom,demam dan badan tak berapa nak sihat..sy rasalah,semua ni berpunca dari disiplin pelajar itu sendiri..tau la nak exam.tapi jangan la pulak sampai tak tidur.bahaya kawan-kawan..

Saya tak stress???

Aih..jauh sekali.apabila sy stress,sy tak akan belajar..asyik tido je!

Sekarang ni,mood nak studi xde lagi..i need a push from somebody!

BERUSAHA + BERDOA +BERTAWAKAL = REDHA

No comments: