Sunday, March 21, 2010

Family Day Sciencess 2010

WINNER OF 2010

Assalamualaikum..hari ni ada Family Day Sciencess.Dah masuk kali ke 2 aku join Family Day Sciencess.

Waktu 1st year dulu buat kat Taman Gelora,tepi pantai.Best yg amat!

Dulu aku rumah hijau.Sekarang ni dah tukar rumah merah.Agak sedih la mula-mula.Tapi xpe,tahun ni merasa gak no 1.haha

Dulu,tak ramai ahli runah hijau yg datang.So,aku berpeluang main beberapa games..tapi tahun ni,ramai pulak ahli rumah merah ataupun MAGENTA yg datang.So,aku menjadi penyokong je la.haha




ni rumah hijau..aku pernah menjadi ahli CHARTREUSE suatu masa dulu..rindu korang!
tahun ni no 2 lg ye korang!tahniah!



team futsal MAGENTA(including me yg main 3 min je..haha)



game silaturrahim yg akhirnya terpaksa dibatalkan..ye la sume main tipu!



terompah gergasi



khemah MAGENTA


As i was expected,MAGENTA menang keseluruhan!untuk markah khemah dan bendera pon ktorg menang!thanx to prof K.

Rasa2nya,banyak lagi yg perlu diperbaiki.terlalu nampak sangat la percampuran di antara lelaki dan perempuan.muzik yg dipasang pon langsung tak melambangkan pelajar IIUM.
Harap pihak penganjur dapat membuat yg lebih baik daripada tahun ini..MAJULAH SUKAN UNTUK SCIENCESS!

No comments: