Saturday, February 27, 2010

Kak Lala pindah Kuala Pilah

kak lala (tudung kuning)


Semalam kelas tasmi' last dgn Kak Lala.Selama setahun lebih aku tasmi' ngan die kat UIA Kuantan ni.Sejak dari sem 1 lg..

Macam2 perasaan ada..takut nak gi kelas sbb xde modal la..modal sikit la..xde surat sebab ponteng kelas..huhu

Tapi,tetap juga pergi kelas..WAJIB!

kak lala ni strict juga orgnye..kadang tension juga dibuatnya.but,i know..die buat semua tu sebab nak suruh ktorg jgn take for granted di atas kelas tahfiz ni..

Nasihat yg akan ku pegang sampai bila2:

"Kelas tasmi' ni mcm kelas lain.kalau dua jam,wajib duduk dlm kelas 2 jam..jgn lepas tasmi',terus nak balik dgn alasan nak gi meeting,esok ada quiz dan bla bla..."

Satu perkara aku x terfikir..kalau la dalam kelas core course kita boleh fokus sampai x nak g toilet pon(haha ye ke?)x kan kelas tasmi' nak main2 je..kedatangan ala kadar je..ingat!anda sedang menghafaz KALAMULLAH!

Lupe plak,kak lala ni senior ktorg.dia batch persijilan dq yg kedua.Baru je berkahwin dgn sape ntah(haha mmg xknal husband die)..rsenya pelajar diploma dq.

ok kak lala..kami semua doakan kak lala terus sukses di Hospital Kuala Pilah dan cepat2 dapat baby!^_^

aah la..kat kuantan ni,kelas tasmi' xde name cam kat dq dulu..

2 comments:

iman sayyidah said...

blh tgk kt blog kita jgk psl ni..hehe

NUR HAFIZAH said...

agak2 mira marah x kite letak gamba ni?huhu