Tuesday, January 19, 2010

Terkini


Salam sejahtera kepada semua!

dah lama x update blog kesayanganku ini..buat masa ni,malas rasanya nak kongsi cerita dgn anda semua walaupun banyak je idea yg terlintas dalam kotak fikiranku ini..

seminggu yg lepas,mataku diserang penyakit!

CONJUNCTIVITIS



ala sure korang sume taukan?mata merah..huhu

minggu ni dah masuk minggu ke-2.but i'm still kat uia..g kelas cam biase..

but not this week.hari ahad haritu terpaksa dikejarkan ke klinik kerana sakit yg luar biase..alhamdulillah xde apa2..

"doktor,nak mc seminggu boleh?hehe"

sekarang ni,kena kuarantin jap dalam bilik.thanx to my new roommate,USWAH yg dah banyak menolong..moga2 dapat jawab exam Number Theory dgn mudah!amin..

semua exam midterm pun terpaksa ditunda kerana mata ini asyik tertutup je..ya Allah,baru ku rasa kehilangan nikmat yg sangat berharga..

Anda semua,jaga mata elok-elok!jangan berjangkit dgn saya pulak ye..hehe

No comments: