Friday, December 25, 2009

Le tour de UIA

Alhamdulillah..hari ini sangat best!

Terima kasih tuhan di atas pemberian nikmatMu ini..

Petang tadi,dalam pukul 3.30 ptg,ak ke UIA Gombak utk berjumpa dengan sahabat yg 'lama' giler x jumpa..^_^

'Lama' la sangat..haha

Gembira sungguh dapat berjumpa dgn si dia.Berbunga-bunga hati..weee~

Terubat rasa rindu di hati ini..moga2,kasih sayang bertambah di antara kami dan ianya hanyalah keranaMu ya Rabb!

Macam-macam cerita kitorg kongsi..seronok rasanya..dah lama x berborak serancak itu!

Lepas solat 'Asar.ktorg jalan-jalan sekitar UIA..merentas sungai UIA..(ke longkang eh?)haha

naik turun tangga..beli buah..pegi sports complex..1st time jumpe swimming pool!haha(jakun giler sbnrnye!)..tempat nak main squasy pon ade..

Azam tahun baru ni:nak beli swimming suit and nak swimming kat UIA Gombak!haha..wait for me kak Khansa'!

ok mengarut suda..

aktiviti yg wajib dilakukan?semestinya taking pictures!haha memang sah perempuan..

tp,gamba x dpt nak diupload lagi..masih bersama si dia^_^

Nikmatnya ukhwah apabila dua sahabat saling mengasihi dan mendoakan antara satu sama lain walaupun mereka berjauhan.

Tuhan,ampunilah semua dosa sahabat-sahabatku..lindungilah mereka dari segala perkara yg x diingini..limpahkanlah rahmatMu kepada mereka semua..amin!

No comments: