Thursday, December 17, 2009

Dua dalam satu


Post ini ditujukan khas utk sahabatku,Munafairuz Najihah..dah janji kat die nak citer sket2 pasal talk ust Hasrizal and nak masukkan gambar cik Muna ni dalam blog ni..=)

___________________________________________________________________

Alhamdulillah hafizah sempat juga menghadiri talk oleh ust hasrizal malam semalam.ingatkan x nak g dah sebab sebelum tu ada briefing kat KOM.mujurlah rakan-rakan yg lain nak pegi.

Sampai-sampai je talk dah start lame dah..hafizah sampai dalam pukul 9.40 malam.

Ini kali pertama hafizah menghadiri talk Ust Hasrizal.Selama ni,hanya bace blog saifulislam.com je..

Antara input yg hafizah dapat x banyak..hmm..jap nak refresh balik otak ni.

Elephant baby syndrome

Maksudnya panjang..lebih kurang camnilah.Anak gajah waktu kecik2 kaki kena rantai sebab x nak bagi merayau-rayau.Jadi,selalulah anak gajah ni cuba utk melepaskan diri sehinggalah sampai satu waktu,anak gajah yg dah jadi remaja,akan berhenti mencuba utk melepaskan diri.Walaupun dirinya sudah bebas,gajah ni x akan pergi merayau-rayau x tentu hala disebabkan die pernah dirantai kakinya sewaktu kecik.jadi,gajah tu akan takut utk explore benda2 baru..

Ada kaitan dgn kita x?

Ust Hasrizal ckp,inilah antara punca mengapa students kat universiti or kat sekolah jarang nak bertanya dalam kelas..(sbnrnye panjang lagi explanation ust..nnt la sambung balik)

2 comments:

Lurve Najeeha said...

(✿ ♥‿♥)u babe...uuuu im flatterd and melted!!!hehehe feyl highly appreciated...terharu..somehow....da picass tell and oso xpress the feeling:) can u see how HAPPY em i behind da veil..n yet u cant see ma eyes thou!

NUR HAFIZAH said...

hihi