Thursday, December 3, 2009

2nd post in Dec 2009

Jeng jeng jeng!

heh x de keje..semalam keputusan peperiksaan bagi pelajar IIUM telah diumumkan.

ramai orang nak check result sampaikan jammed!bukan kereta je ade traffic jam..internet pon ade gak!sem lepas x la macam ni..lepas kol 5 ptg terus dapat tgk result.tp sem ni..haiyoo

ak baru nak check result hari ni..jam lagi!cuba punya cuba punya cuba..akhirnya kol 6.40 ptg baru berjaya!haha lawak tol..

seperti orang lain,ak bersyukur pada Tuhan yg menciptakan ak dan segala-galanya di muka bumi ini.macam x caye je x yah repeat paper akaun!haritu,seriously waktu exam x sempat jawab semua soalan..quiz pon asyik fail je..huhu

time kasih la bro hisyam!thanks for remembering my father..ahaks^_^

emm..pengajaran yang dapat drpd sem 1 09/10 ni,jangan sekali-kali over confident!kalau kita boleh buat,senyap je..ni berdasarkan pengalaman sendiri..huhu

ak bersyukur dapat paham semua subjek yg diajar walaupun quiz kadang2 x dpt buat..hehe

sesungguhnya kejayaan bagiku tidak terletak pada pointer.but more on pemahaman..^_^

kepada yg kurang berjaya,bersyukur dgn apa yg dikurniakan.mungkin itu yg terbaik buat kita.yg cemerlang pun jangan lupa diri.ingat!inipun ujian dr yg Maha Esa..

Muhasabah diri balik..mungkin hubungan dgn org yg kita cintai (jgn salah maksud ye..) ada masalah..

Terima Kasih semua pensyarah!

Aish..x jumpe dah Jesni sem depan..hihi

2 comments:

kyron faten said...

eih.. sonok xyah jumpe jesni eh...
i banyak jumpe jesni lps nih. habislah.. paham2 je lah!

NUR HAFIZAH said...

tp sbnrnyekan,i rindu cara die ajar.best!haha
rasalah apa yg ktorg rase dulu..huhu