Sunday, November 22, 2009

Panggilan dari Al-Azhar,Mesir

Jangan tertipu!

Ini bukan panggilan utk belajar di Mesir.hehe

Tapi,semalam cuba call Asilah Khairul Anuar yg sedang berada di Mesir menerusi YM.

1st time cuba call org Mesir nih..hehe.rindu kat kawan-kawan Mesir.bakpola demo tu g x ajok ambo?huhu

Pada mulanya,Asilah hanya ceritakan kat ambo jah hok die nak g Mesir.Tup-tup hari die nak pergi tu,ambo pulop yg ketinggalan..memang xtau langsung yg die dah kemaskan semua barang..even nak salam pun x sempat coz ambo kelik rumoh awal..hehe

xpelah..ape2pun ambo doakan yg terbaik utk Asilah dan kawan-kawan lain yg sedang dan akan berjuang di Mesir..x lupe juga utk kawan-kawan di UIAM Kuantan dan Gombak!

Same-same target 4.o utk result yg akan keluar ni..hehe..(boleh ke???)

3 comments:

Arina Hasikin said...

kak fizah pandai.. sure boleh dapat 4.0 flat punya~ huhuh

kyron faten said...

aah...gue da xde hrpn da~ uhuk3... dpt 4 flat blnje!!!

NUR HAFIZAH NIK MOHD HASYUDEEN said...

ho..gue cakap aje..xdpt pon 4.0 flat!
huhu
xpe2..kte still ade chance!3 more years to go!