Friday, October 30, 2009

Final Exam

Tinggal seminggu sahaja lagi sebelum Exam Calculus II bermula.Dengan itu,bermulalah final exam utk sem ini.Kecuakan terus menyinggahi badanku dan perasaanku..apakah susah atau senang?

Sewaktu kelas terakhir bersama pensyarah Algebra dan Calculus II,dia ada mengingatkan bahawa study group sgt bagus utk kami.

"Why not u all duduk sama2,then each of u present one topic."


Memang sgt bagus apa yg dicadangkan.Malangnya,selalu je x menjadi..hehe

Satu lagi perkara yg sangat ditakuti oleh semua student di muka bumi ni termasuklah saya adalah GAGAL.

Kata pensyarah itu lg,

"U all ni kan student.Korang memang kena belajar.So,kalau FAIL tu biaselah.bukan sebab korg bodoh.tp memang kurang faham dgn apa yg dipelajari.jd memang tak salah kalau korg FAIL."

Huh..kata2 yg sangat mendalam maknanya..

Bak kate kawanku di Gombak,xpe2 kita usaha habis-habisan utk final ni..moga Allah sentiasa bersama kita semua..^_^

Ganbate!

No comments: