Tuesday, July 7, 2009

Selamat Mendaftar!

Assalamualaikum dan selamat pagi semua.

7/7/09-Hari ini,sahabat-sahabat ana akan mendaftarkan diri mereka sebagai pelajar IIUM Kuantan.Hehe dah habis cuti korang selama 3 bulan tu..belajar la pulak ye..
Ana merasa gembira kerana tak akan berasa sunyi dah kerana ramai kawan-kawan menunggu di sana.


klinik uia yg terletak bersebelahan bilik tv sisters


Bermula hari ini,korang sume akan masuk alam degree.ada beza ke dgn alam cfs dulu?terlalu banyak bezanya..tiada lagi lecturer yg akan bagi kuliyah macam sekolah dulu..kena banyak belajar berdikari..

Apepun,all the best untuk korang semua!

Kami(warga UIA Kuantan) sedia menerima kedatangan anda semua..^_^

1 comment:

gaara said...

gue pown x sbr nk jpe kt fzh....