Saturday, July 25, 2009

2 weeks in IIUM


Sudah 2 minggu kelas bermula setelah bercuti selama 3 bulan bagi yang tidak mengambil short sem.agak lama jugak cuti tu.tapi aku x ambil cuti tu.sebaliknya,meneruskan pengajian dgn mengambil short sem.

Sem ini aku mengambil 5 subjek.3 subjek core course dan 2 subjek minor.Minor in business.

Tapi,hanya 3 kelas sahaja yg baru start;LINEAR ALGEBRA,INTRODUCTION TO ECONOMICS and FINANCIAL ACCOUNTING.

Rase macam kelakar je sebab dulu x pernah termimpi pon nak ambik business.Semuanya kuasa tuhan yg menentukan.He knows best for us!

Setakat ini,x de lagi kuiz atau assignment.Sebab tu this weekend boleh balik rumah!(hihi..padahal ade homework yg nk kne buat ni)

I hope that this sem is better than last sem!

Allahumma najjihna fid deen,fil imtihan,fid dunya wal akhirah

No comments: