Tuesday, June 2, 2009

Persembahan Bahasa Melayu

Emm..khamis ni ak ada persembahan berkumpulan utk subjek bahasa Melayu.

Mula2 tu,pening jugak tajuk ape yg nak dipilih.Akhirnya,kami sebulat suara bersetuju nak buat pasal Pembedahan Robotik.

Adakah anda semua tahu mengenai pembedahan robotik ni?

Jawab2..hehe



Tinggal 3 minggu je lagi nak final exam.tup-tup dah nak habis sem pendek ini.Betapa gembiranya hati ini..hehe

___________________________________________________________________

Alhamdulillah ak dapat menjawab midterm ungs dengan tenang skali.Ini semua berkat daripada doa umi,abah,nani,nisa' dan asilah.

Syukran!

Umi:
"Insyaallah boleh buat after so much preparation.Umi selalu doakan allah permudahkan hidup jah."


Abah:
"Gi tido,esok boleh jawab semua soalan,Insyaallah."


Nani:
"Ala,awak boleh buat punye! I know2..I really know.Ceyp..Eh ada cgpa jugak ke exam kali ni?kalau awak dapat 3.9 above dok,blh ah saya belanja kain..Haha i'll pray for u"

No comments: