Tuesday, June 23, 2009

2 awards at the same time..=)


a) Copy badge "Vespa blogger Award Friendship" di atas untuk diletakkan di blog anda.

b)Link / ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.

Ada 2 orang yg tersangat baik hati memberi saya awrad ni(padahal drg x de org lain dah nk tag..haha)

1.Lina Mursyidah Hamzah.

aiseh..dulu dah penah citer pasal Lina.She's mu school mate dulu.time form 4 die pindah skolah lain.skarang die pon blaja kat uia.tp uia Gombak la..
Kami berjiran satu taman..Taman Melewar.Ayahnya seprang politician+ustaz..
Walaupun ktorg berjiran,tapi jarang gler jumpe..jumpe dalam bas rapid kl je..hehe
Orangnye sangat lemah lembut..peramah

2.Siti Aminah Muhd Imran.

Kenal die waktu blaja kat dq.ktorg same2 wat mtrk uia stahun stgh.same2 masuk kuantan awal.same2 duk di T6.same2 level 2..same2 amik short sem..same2...aaaaa
Die ni ade gaya2 debator.Berani.Cekal.Tabah.
Kalau sy sakit perut,mynn nak ubat?
Ape lagi ye???

c) Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri

1.nama saya Math Student aka Fiza
2.Saya seorang pelajar Sains Matematik di IIUM Kuantan
3.baru je abes short sem(x abes2 ckp psl benda ni)
4.sabtu ni ade reunion Al-Amin(jom datang ramai2)
5.hobi?main internet
6.pendiam
7.Esok nak g scalling gigi..1st time kawanku yg akan scalling gigiku
8.sangat mengantuk sekarang ini
9.Ada lagi 3 tahun nak abeskan degree
10.saya sayang umi abah!

d) Anda perlu memilih 6 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda

-sarah zarawi
-yasmin
-nani
-aliah
-wawa

3 comments:

NazwA_SaN said...

salam.. arigatou!! syukran ya kak fizah!!

MATH STUDENT said...

same2..=D

sarah said...

tenkiu very much kak fizah!