Friday, May 15, 2009

my cousins

Assalamualaikum wbt..
Hari ini tak tau nak cerita pasal ape.tapi akhirnya setelah berjam2 berada di comp lab kat dalam library ni,akhirnya dapat idea nak bercerita pasal sepupu2ku..

Pada 23 April 09,Syifa' Marhamah telah lahir ke dunia..=).Ini adalah sepupuku,anak kepada mak cik ku,Alina Rahayu@ cik yu.Cahaya matanya yg ke-6


selamat datang ke alam dunia.Semoga menjadi srikandi Islam

Family cik yu ni duduk nun jauh kat Perlis.tak dapat la aku nak pi melawat.

yang ni kakak kpd Syifa'.Anak yg ke-5.Namanya Hannah Khadijah.



kakak kpd Hannah Khadijah.Zulaika dan Umairah.
nampak mcm kembar kan?


Sebenarnya ada seorang hero dalam family mereka ni.Tetapi penulis tiada simpanan gambarnye.

ha..inilah kakak sulung mereka.Siti Sarah.pandai berenang nampaknye..

Semoga kalian semua menjadi anak-anak yang solehah..

3 comments:

nanie said...

bangganya aku sepupu aku comey2

MATH STUDENT said...

nanie:

haha..sume cam chinese je..=P

Siti Zulaikha Zulkifli said...

zulaika.. cam name kite..
comel r budak2 ni