Tuesday, April 21, 2009

saya diTAGGED lagi..

All about myself..=).SPECIAL for FATIMAH MUHAMMAD

ARABIC
1st time blajar arab waktu tadika dulu.Tak ingat sangat perasaan waktu tu.Rasanya seronok kot.Then,sambung lagi blaja kat sekolah rendah.ye la masuk pun sekolah agama,so memang wajib la ada arab ni kan.
Blaja arab sekolah rendah sangat best!senang je.Tak lah sesusah sekolah menengah.buat karangan pun simple2 je..usrati,madrasati..hehe
Tapi time x leh blah nye,waktu SPM.Budget dpt A1,alek2 A2 pun x dpt.huhu..tu la overconfident sgt!Allah nak tunjukkan kat sini,sebagai hamba,kita perlukan sgt2 pertolongannye.even kalau kita dah usaha 100% pun,but tak letak tawakkal 'alallah,confirm kita tak akan dapat apa yg kita nak.
Tapi,waktu nak masuk cfsiium dulu,bersyukur sgt2 coz lepas ujian arabnye..Alhamdulillah
Now,terasa nak blaja lagi arab w'pun skarang amik maths..=)


PLAN
Setiap hari dalam hidup kita,kita plan sesuatu.Teringat waktu blaja MGT dgn Bro Suhaimi,PLAN adalah tugas pertama seorang manager.Tersangatlah penting perkataan PLAN ini.Jadi,apakah plan anda hari ini?

JOKES
Opppss..saya bukan seorang yg pandai buat jokes.but i love jokes..and sometimes i hate jokes..membuatkan kepala kita bertambah tension bila dgr jokes ni..

KIDDIES AT HOME
hhmm..dunno wut to say..adik2 dah besar.dulu2 best kot;gaduh2...haha

MUSIC
Tak dinafikan lagi,saya ni seorang yg suka muzik.especially nasyid.lagu2 biasa pun layan gak tapi berpada2 la..hihi

-Xnak tag spe2 boleh tak???

No comments: