Friday, March 20, 2009

TAG lagi..

Kenapa la sume org suka bertag2 ni..haha
Cik Atie,this is my answers..same je kot dgn sebelum ni.jgn mare ye!

1. Kenapa kamu berblog?
suka-suki
2. Apakah method penulisan dalam blog kamu?
mencoret rase hati yg terpendam.haha
3. Antara rupa dan isi blog, yang mana lebih kamu utamakan?
emm..lain org lain citarasa.maybe rupa kot
4. Adakah kamu meletak widget lagu di blog kamu? Kenapa kamu memilih lagu tersebut?
yes i have!coz mengingatkan kpd tanggungjawab kite utk menyelamatkan bumi Palestin
5. Antara banyak-banyak artikel di blog kamu, yang mana paling kamu suka dan kenapa?
emm..thinking
6. Pernah terasa nak hapuskan blog kamu? Sebabnya?
so far,x lagi kot.cuma kadang2 terasa malas nak update.but sometimes x sabar nak update blog.
7. Apakah pendapat kamu mengenai blog kepada pemilik blog yang tag kamu ni?
ATIE..sahabat yg dikenali di DQ.ceria,peramah,baik,cantik and pandai berkata2..(byk lg nk cakap tp nak g class dah ni)
8. Senaraikan 5 orang yang akan kamu tag.
ATIE,AQILAH,MAESARAH,ALIAH,LINA
9) So far apa yang anda tahu tentang pemilik blog yang tag anda?
berasal dari Melaka.seorang muslimah,wanita solehah,belaja accounting.
i hope that she can pursue her study in Australia coz i'm gonna visit her!
hehe..blh jalan2 kat Aussie skali..=)

6 comments:

Ladyship said...

uhuk.
im tired of hoping nemore:(
tp insyaAllah, if ade rezeki, tolong la doakan ye fren(:

eh atie pandai berkata-kata?.
wah cm tipu je tu.haha

CORETAN RASA HATI said...

mana ada atie.jangan cepat putus asa.itu sifat orang kafir.
"wa la tai asu fi rahmatillah.."

CORETAN RASA HATI said...
This comment has been removed by the author.
Ladyship said...

1. Kenapa kamu berblog?
Sbb Atie suke(:


2. Apakah method penulisan dalam blog kamu?
Experiences. And lepas geram kat sape-sape yang digerami.haha



3. Antara rupa dan isi blog, yang mana lebih kamu utamakan?
An adage:"Look ur very best wherever u go". Same to blog!.wuuu~



4. Adakah kamu meletak widget lagu di blog kamu? Kenapa kamu memilih lagu tersebut?
Tak suke tak suke tak suke. Kalau blog orang lain ade lagu pun Atie akan mute kan my notebook.haha



5. Antara banyak-banyak artikel di blog kamu, yang mana paling kamu suka dan kenapa?
Bali bombing. Sbb ade banyak org share new things to me kt situ..Ade pengkomen2 baru jugak, dan x lupe yang setia mengomen mcm org yg suh atie jawab tag ni(geram3.haha), n pembace2 yg x pernah drop komen(sedeyh3).weeeee~



6. Pernah terasa nak hapuskan blog kamu? Sebabnya?
Woooooo..Of course TAK PERNAH.Suke hati Atie la. Hakz~



7. Apakah pendapat kamu mengenai blog kepada pemilik blog yang tag kamu ni?
Not bad(: Boley improve bagi best sikit agi.hehe




8. Senaraikan 5 orang yang akan kamu tag.
Dah bosan. Malas nak tag ag.haha

eksp said...

uiks.. boleh ek tag balik orang yang tag kita?

hehehe (sambil garu kepala)

CORETAN RASA HATI said...

ala buat je.ade ke undang2 cakap x blh?
(dgn muka yg pelik)