Sunday, March 8, 2009

Juniorku kahwin!


Sakinah bersama suaminya

>Hari ini hari bersejarah buat Sakinah Hatta kerana berlangsungnya perkahwinan beliau di KAED,uia Gombak.Oppss gamba dibawah ni diambil dari aliah tarmizi's blog.Minta izin ye..hehe




>emm...serba sedikit yg ana tahu ttg die ni adalah die junior ktorg.muda setahun..memang mula2 agak terkejut tp x de lah terkejut sgt coz i have friends yg kahwin pada usia yg awal jugak.hehe

>macam mana la kehidupan org yg dah berumahtangga pada waktu belajar ni ye???
dah lame x dgr khabar dari kak mahfuzah and aisyah zul..

>well,nothing much to say..bile lagi kawan2ku nak kahwin ni..boleh buat gathering skali jimat duit makan.hehe

No comments: