Sunday, February 22, 2009

Updated

Salam to all...


Setelah sekian lama tak meng'update' blog ini.Kesibukan melanda pada diriku ini.

Jumaat lepas ada midterm ANALYTIC GEOMETRY.Salah satu subjek yg agak tough bagiku.

Subjek ni perlukan banyak berfikir...



Pada malamnya pula ada discussion utk buat report management.We all stay up till 1am in the morning!huhu..memancing ikan la nampaknya dalam class mgt(management) esok ni!



Sabtu,ada class mgt from 9am-5pm..berasap juga la otak ni..

After asar prayer je terus syahid atas katil..akhirnya dapat juga otakku ini berehat...



Next week ada quiz NUMBER THEORY.Subjek ni pun agak susah.perlukan proving sepanjang masa.So,kalau korang nak tahu apa itu number theory,lawatilah http://www.numbertheorywonders.multiply.com/



Bagi la apa2 comment..=)

No comments: