Sunday, December 14, 2008

Walimah

Alhamdulillah..

Pada jam 1 tgh hari kami bertolak ke setiawangsa utk me
ngambil seorg lg penumpang..
jalan2..akhirnya sampai la ke destinasi yg dituju dlm pukul 2 kalau x silap.

Kami,atikah marzlan(the driver),anis,aliah and muna tiba di majlis kenduri
perkahwinan kak manihah,our senior @lamin dlu and terus bergambar dgn pengantin..
tahniah kak kami ucapkan.semoga diberkati allah selamanya..



after bergambar,muzik di perut pun berbunyi..ding dong!
makan time!

sempat la juga kami berjumpa dgn ustzh zaimah,cikgu rosmalena dan kak khansa'
kenyang perut senang hati..begitulah bahagianya hati kami utk pulang..then sab n izzah ch pun sampai..kami minta diri dulu coz terpaksa rush utk aliah yg ingin pulang ke rumah menemui pak su nya..


tetapi...

perjalanan kami tidak terhenti sampai di sini saja!

singgah solat solat zohor sebentar di teratak ku..

dan kami meneruskan perjalanan ke KLCC..tempat yg sgt diminati oleh semua lapisan umur dan masyarakat.jalan2 kat pc fair..sempat la borong barang sket



lps solat maghrib,kami bertolak pulang ke rumah..aduh penatnye hari ni...
semoga apa yg dilakukan oleh kami hari ini mendapat keberkatan daripada allah..
dan semoga ukhwah kami tidak terhenti sampai di sini sahaja..

2 comments:

مرضيا تي محمد جا ميلي ~ said...

salam ziarah.

xtaw fizah ade blog jugak=p

happy blogging!!

owner said...

hihi..br je ni..cuti bosan duk umah..